خواص استفاده از زردچوبه در غذای کودک 6 ماهه به بعد

 زردچوبه در غذای کودک ، زردچوبه غذای کودک ، استفاده از زردچوبه در غذای کودک ، استفاده از زردچوبه در غذای نوزاد ، خواص زردچوبه در غذای کودک

زردچوبه در غذای کودک , خواص زردچوبه در غذای کودک , استفاده از زردچوبه در غذای کودک

در این مطلب از سایت جسارت به فواید استفاده از زردچوبه در غذای کودک می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

استفاده از زردچوبه در غذای کودک

زردچوبه ادویه به دست آمده از ریشه گیاهی است که هم از ریشه تازه آن و هم از آن به صورت خشک و به صورت پودر شده هم استفاده می شود. رنگ زردچوبه خوب،زرد تیره (با رنگ نارنجی) است. همچنین، زردچوبه خوب عطر ملایم و طعم کمی تلخی دارد.زردچوبه ادویه ای است که در برخی از کشورهای جنوب آسیا به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین، از آن به عنوان ماده ی رنگی در نساجی استفاده می شود و کاربرد بسیاری در صنعت داروسازی دارد. زردچوبه یک ماده فعال در درمان های بهداشتی و درمان طبیعی بسیار موثر برای بسیاری از بیماری ها می باشد. در کشورهایی که درآن از زردچوبه به صورت گسترده استفاده نمی شود، ممکن است این ماده در قالب قرص ها و یا مکمل های دارویی در دسترس مردم باشد.

خواص زردچوبه در غذای کودک

مصرف زردچوبه برای کودکان بی خطراست. اما، کودکان برای رشد مطلوب خود نیاز به استفاده از زردچوبه ندارد. بنابراین، شما کودکتان را با اندازه محدودی از زردچوبه تغذیه کنید. اگر شما به عنوان یک مادر می خواهید به غذای کودک خود زردچوبه اضافه کنید و  نگرانید که این ماده با داروهای خاصی تداخل پیدا کرده و همچنین منجر به عوارضی در کودک شما شود و  یا اگر کودکتان از مشکلات خاص پزشکی رنج می برد، حتما به دکتر او مراجعه کنید و مشورت نمایید.از آنجایی که زردچوبه خواص ترمیمی زخم ها را دارد، استفاده موضعی و پوستی آن برای کودکان بی ضرر است. هنگامی که آن را با شیر یا خامه مخلوط کنید، به حفظ نرمی پوست کودکان به عنوان یک درمان طبیعی کمک شایانی می کند. اما بهتر است قبل از استفاده از زردچوبه برای کودکتان در هر شکلی، با دکتر او مشورت کنید.همچنین از آن می توان به صورت غذایی یا به عنوان کاربردهای موضعی در کودکان استفاده نمود.هنگامی که کودک شما به اندازه کافی بزرگ شد و توانست از مواد غذایی جامد استفاده کند، شما می توانید زردچوبه را  از طریق رژیم غذایی به بدن او بشناسانید. اما انجام این کار تنها در صورتی که هیچ عوارض و یا خطری برای کودک شما نداشته باشد و یا به دلیل مصرف دارو و یا شرایط پزشکی خاص برای کودک شما منع نشده باشد، می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید :

زردچوبه و لاغری

زردچوبه و شیر

زردچوبه و خواص آن

زردچوبه خواص

زردچوبه در غذای کودک , خواص زردچوبه در غذای کودک , استفاده از زردچوبه در غذای کودک

ادویه را از ۶ماهگی میتوان به غذای نوزاد اضافه گردد؛ اولین ادویه مناسب زردچوبه است که میتواند به مقدار بسیار کم به پوره سیب‌زمینی یا آب ماهیچه اضافه شود. ادویه مناسب دیگر دارچین است که بهترست به میزان کم به جوپرک صبحانه کودک اضافه شود.

مصرف زردچوبه در غذای کودک

زردچوبه خواص درمانی متعددی برای کودک شما دارد که می توان از

طریق مصرف غذایی و یا استفاده های موضعی و پوستی، از آن بهره برد:

• کورکومین یکی از اجزای سازنده فعال در زردچوبه است که بسیار مفید بوده و از اختلالات عصبی مانند اسکلروز،

بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون جلوگیری می کند. همچنین در مبارزه با افسردگی هم بسیار موثر است.

• خواص آنتی اکسیدانی زردچوبه خیلی قوی بوده و می تواند سرطان های زیادی را درمان کند. زردچوبه علائم و

نشانه های پوستی، روده، پروستات، و سرطان پستان را تسکین می دهد. کاربرد موضعی آن باعث کمک به افزایش درمان سرطان پوست نیز می شود.

• زردچوبه دارای خواص ضدالتهابی است و درنتیجه در طول درمان استئوآرتریت بسیار مفید می باشد.

• همچنین، زردچوبه دارای خواص ضدمیکروبی است و بدن را از عفونت های باکتریایی و ویروسی محافظت می کند.

• همچنین، زردچوبه برای سلامتی کبد و بهبود عملکرد گوارشی فواید بسیاری داشته، و نیز می تواند زخم های گوارشی را التیام داده و مشکلات اجابت مزاجی را درمان نماید.